Persoonlijke hulpmiddelen

Sociale projecten

Drukkerij Contrast is niet alleen bijzonder betrokken bij haar klanten en opdrachten, maar ook bij het wel en wee van de medemens, waaronder de hulpbehoevenden diep in Rusland!

Onze primaire verantwoordelijkheid bestaat uit het leveren van een optimale service aan onze klanten en het verzorgen van kwaliteitsdrukwerk voor een scherpe prijs! Maar dat is niet alles, zoals in het gewone leven het ook niet altijd alleen maar om commerciële principes gaat.

Daarom steunen wij van harte de projecten van Wereld-Wijde Zending zoals die in Perm, een stad in de West Oeral in Rusland. Daar verzorgt een drukkerij inkomsten, opleiding en werk voor een plaatselijk drugs-rehabilitatieproject. Met onze kennis, ervaring en financiële steun droegen wij bij aan de opleiding van het personeel door ter plaatse lessen te geven op gebied van bediening en onderhoud van het machinepark

Mede door onze hulp en door ons gedoneerde apparatuur en begeleiding heeft deze drukkerij zich kwalitatief enorm ontwikkeld, waardoor er blijvend voldoende inkomsten worden gegenereerd voor dit mooie project.

Ook deze dankbare taak vervullen wij  met passie en bevlogenheid!

This is Sliced Diazo Plone Theme